social image
Посетете ја нашата "online" платформа за продажба и одберете го Вашето патување!
Одберете дестинација
 
Замислете дека можете да отпатувате некаде каде досега само сте мечтаеле. Можеби сте мислеле дека тоа е премногу далеку, комплицирано или скапо?! Но ние, веруваме дека навистина го имаме вистинското решение за Вас.
Едноставно ви останува и Вие да поверувате во тоа...
Зошто да патувате со нас?
 
ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА
Со нашето искуство и кадровската професионалност, континуирано ја потврдуваме востановената синтагма, за "Комплетен туристички сервис".
ПОСТОЈАНА ПОДДРШКА
Одговорноста и грижата за своите клиенти, секојдневно ја докажуваме со постојаната поддршка и достапност на нашите вработени.
ПОВОЛНИ ЦЕНИ
Прифатливите цени, во реална корелација со понудените услуги и аранжмани, најдобро ги дефинира огромниот број на постојани корисници.
Од нашиот блог
 
Ви требаат идеи за Вашето патување? Сакате да дознаете повеќе за некои далечни дестинации на кои можете да патувате со нас? Читајте го нашиот блог и читајте ги напите најнови блог статии...
Следете нè и истражете го светот со САВАНА